Care

Vedligehold og optimering af Ruby on Rails løsninger

Når din webløsning har success, kunderne vælter ind, og udviklerne er i fuld sving med at gøre applikationen endnu lækrere, er opdateringer, sikkerhedshuller og arbejde bag facaden ikke noget, man ønsker at bruge tid på.

Med en vedligeholdelsesaftale sikrer du at din webløsning bliver ved med at fungere, til en fast lav pris hver måned, så du ikke pludseligt står med uventede udgifter.

Færre fejl

Når dine kunder oplever fejl og din webapp ikke fungerer som den skal, er der ikke altid lige en udvikler, som kan kaste sine opgaver væk for at løse problemet.

Vi sørger for at overvåge din Ruby on Rails applikation og vi reagerer når der opstår fejl uden at din udvikling forstyrres.

Hurtigere løsning

Der er ingen, der ønsker at deres webløsning skal være langsom. Desværre sker der alligevel ofte efterhånden som du får flere kunder eller mere indhold i systemet.

Med overvågning af din løsning holder vi også øje med, hvor den begynder at blive sløv, så vi kan reagere - enten ved at optimere eller ved at komme med forslag til, hvad der kan gøres ved problemet.

Kode af høj kvalitet

En kodebase, der ikke løbende forbedres, vil stille og roligt sande til, og det vil blive stadig sværere, langsommere og dyrere at tilføje nye features.

Med en vedligeholdelsesaftale sikrer du, at din kodebase bliver holdt i tip-top stand, så applikationen kan ændres og udvides og forbedres nemmest muligt.

Mindre udviklingsopgaver

Og som om det var nok, tager vi os også af de mindre udviklingsopgaver, der kan dukke op. Når performance er optimeret, alle fejl er rettet og koden spiller som den skal, tager vi fat på opgaverne i din backlog.

Udvidelse af eksisterende team

Vi indgår gerne som en del af et eksisterende team, hvor vi sørger for stabilitet, vedligehold, og reduktion af teknisk gæld så jeres eksisterende udviklere kan fokusere på videreudvikling og nye features.

Samlet udviklerteam

Eller har du en Ruby on Rails applikation, men ingen udviklere, kan vi sikre at alting kører videre og applikationen ikke dør hen indtil du igen har budgettet til at ansætte en programmør eller sparke gang i udviklingen med en udviklingsaftale.

Substance Lab var en meget stor hjælp i arbejdet med at sætte vores udvikling på skinner.

Jacob Tjørnholm — Partner, GoMore

Oplagt til...

Den lille webløsning, som ikke kræver den store udvikling, men som alligevel skal holdes kørende. Eller den succesfulde forretning, der vil holde udviklingsteamet fokuseret på den videre udvikling.

Det får du

  • En webløsning, der kører stabilt
  • Månedligt opfølgningsmøde
  • Hjælp når ting brænder på
  • Lukning af sikkerhedshuller
  • Fremragende kodekvalitet
  • Gladere udviklere

Det investerer du

  • 9.500 kr. pr måned

Gør noget ved det nu

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan skabe et solidt fundament for dit online produkt.