eventzonen.dk

International markedsplads for kunstnere og foredragsholdere. Substance Lab har bygget løsningen fra bunden og været med til at forbedre og udvide den.

Enhver startup stifter ved, hvor mange tallerkner, der skal holdes i luften samtidigt. Derfor er det vigtigt at finde en samarbejdspartner, som man kan stole på, hvor det håndværksmæssige er i topkvalitet og som kan vejlede og rådgive.

Stifteren af eventzonen.dk kombinerede sine mange års erfaring som ejer af et bookingbureau med Substance Labs mange års erfaring med at udvikle Software As A Service løsninger.

Jeg vil lave den platform, der bliver danskernes foretrukne udgangspunkt, når en event skal arrangeres.

Fra koncept til produkt

Substance Lab har været med helt fra den spæde start. Vi tog de oprindelige skitser og idéer og forvandlede dem til en projektplan med prioriterede user stories.

Implementeringen foregik derefter i tæt samarbejde med tekniske underleverandører, designere og SEO eksperter for at kunne lancere det endelige resultat.

"Nej"

Som rådgivere har vi lagt vægt på ikke bare at sige "Javel", men også give kvalificeret modspil og udfordre de valg, der allerede er blevet taget.

Ofte har vi kunne spare penge ved at vælge og benytte eksterne tjenester i stedet for at udvikle alt selv, eller vi har kunne reformulere problemer, så en simplere og bedre løsning kunne implementeres.

1.500+
Kunstnere
15.000+
Brugere pr. måned
24.000+
Arrangementer
Skærmbillede fra eventzonen.dk

eventzonen.dk

International markedsplads for kunstnere og foredragsholdere. Substance Lab har bygget løsningen fra bunden og været med til at forbedre og udvide den.

Substance Lab lavede

Abonnementsbetalinger, Integration med YouTube, Integration med betalingsgateway, Programmering, Projektstyring og Vedligehold

Teknologier

CSS, Javascript, PostgreSQL og Ruby on Rails

Gør noget ved det nu

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan skabe et solidt fundament for dit online produkt.