Deleøkonomi der fungerer

GoMore har succes. Med 30+ medarbejdere og millioner af venturekapital i ryggen skal ting gå hurtigt. Og med mere end en million brugere skal ting blive ved med at fungere.

Successen er kommet på nogle få år, og væksten resulterede i et lettere kaotisk udviklingsforløb. Der var flaskehalse i forbindelse beskrivelse og tildeling af opgaver, forvirring og risiko for spildt tid.

Målet: Struktur og gennemsigtighed

Substance Lab blev involveret i projektet for at gøre udviklingsteamet på 6 dygtige udviklere til et selvkørende, effektivt og motiveret team, der samarbejdede som én enhed.

Sammen med teamet fik Substance Lab etableret og udviklet en proces, hvor alle har indblik i, hvad der laves og hvem der laver hvad. Det blev muligt for forretningen at vedholde fremgangen og væksten, og udviklerne fik mulighed for at placere de enkelte opgaver i den store sammenhæng.

GoMore.app on an iPhone

En global spiller

Mens Substance Lab var en del af GoMores team blev produktet bredt ud fra kun at være i Danmark til at fylde hele Skandinavien og indtage Spanien og Frankrig.

Udvidelse og vækst af den slags er ikke noget, man bare gør fra den ene dag til den anden. Det kræver planlægning og en sans for de detaljer, som ikke nødvendigvis er synlige, når man udvikler til bare ét land.

Her kunne GoMore drage fordel af Substance Labs erfaring med lignende udvidelser og internationaliseringer fra andre projekter, som fx Eventzonen og Lokalebasen.

5
Lande
30
Medarbejdere
1.000.000+
Brugere

GoMore

Samkørsel, privat biludlejning, og deleøkonomi. GoMore forbinder passagerer med bilister og lejere med private udlejere.

Substance Lab lavede

Programmering, Projektstyring, Teknisk ledelse og Vedligehold

Teknologier

CSS, Elasticsearch, Javascript, Ruby og Ruby on Rails

Gør noget ved det nu

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan skabe et solidt fundament for dit online produkt.