"Ambitionen er at skabe en portal, der samler alle erhvervslejemål i Danmark"

Når målet er at blive Danmarks førende portal for formidling af erhvervslokaler, bygger man ikke sin forretning på en standard hyldevare.

Lokalebasen bad Substance Lab bygge nøjagtigt den platform, der passede deres forretning - og den skulle være fremtidssikret.

Løbende feedback

Lokalebasen.dk ved, at det bedste produkt udvikles ved at få idéer realiseret hurtigt og placeret på skærmene foran rigtige brugere. Feedback fra de personer, der faktisk bruger og betaler for ens løsning, er uvurderlig.

Ved dagligt at lægge ændringer i drift har Substance Lab sikret, at Lokalebasen.dk konstant har kunne drage erfaringer fra deres kunder og løbende forbedre deres webløsning.

Lokal erfaring

For Lokalebasen.dk var det vigtigt at finde en lokal leverandør med bred erfaring fra udvikling af webløsninger.

Det fandt de i Substance Lab og fik samtidig en samarbejdspartner, der var i stand til at udfordre de forretningsmæssige antagelser og skære igennem til den enkle tekniske løsning.

5 år, samme platform

Når en webløsning skal danne fundament for ens forretning, kan det ikke betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest. For Lokalebasen.dk var det vigtigt at få en webløsning, der er nem at vedligeholde, stabil og fremtidssikret.

Løsningen er udviklet med automatiske tests og kritiske øjne på kodekvaliteten. Det betyder, at den samme kode, der blev sat i drift i 2009, stadig kører store dele af Lokalebasen.dk i 2014.

Resultatet

5 år efter lancering er Lokalebasen.dk en succesfuld forretning med stadigt stigende omsætning.

70.000 månedlige besøgende og 750 udlejninger om året kører gennem kodebasen, der danner fundament for formidling af erhvervslokaler i 3 lande og et team på 10 ansatte.

Skærmbillede fra Lokalebasen

Lokalebasen

Danmarks førende portal for udlejning af erhvervslokaler. Sitet blev til under anvendelse af Rails, testdreven udvikling og agile metoder.

Substance Lab lavede

Integration med E-conomic, Integration med Google Maps, Internationalisering, Programmering, Udvikling af API og Vedligehold

Teknologier

Coffeescript, Google Maps, Javascript, PostgreSQL, Ruby og Ruby on Rails

Gør noget ved det nu

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan skabe et solidt fundament for dit online produkt.