Hjælp til at leve et liv med psoriasis

Flaym er et socialt netværk for personer, der lider af psoriasis. Et sted, hvor de kan støtte og rådgive hinanden og dele deres perspektiv på et liv med psoriasis.

Udviklet i LEO Innovation Lab

Flaym er et projekt under LEO Innovation Lab. LEO Innovation Lab er stiftet af LEO Pharma for hurtigere og nemmere at kunne afprøve og udvikle koncepter og idéer, der kan gøre livet for psoriasis-patienter bedre.

Thank you. Good to know you're not suffering alone!

Psoriasis victim

Projekterne under LEO Innovation Labs paraply lægger sig op ad tankegangen i The Lean Startup. De udvikles hurtigst muligt fra idé til Minimum Viable Product, der skal bevise sit værd for at få lov at leve videre som løbende eksperiment.

Udviklet af Substance Lab

Thanks to all of you for doing this! It's amazing.

Psoriasis victim

Substance Lab var derfor et naturligt valg for teamet bag Flaym, der havde behov for at hurtigt og adræt at realisere en MVP ud fra deres ide om et community for psoriasis patienter.

Inden for budget og deadline havde LEO Innovation Lab et fungerende socialt netværk, der uden besvær kunne bevise sit værd og fik lov at leve videre.

Flaym forbinder personer fra hele verden

Flaym

Socialt netværk for personer med psoriasis. Deadlinen var stram, så kunden havde brug for en partner, der kunne arbejde iterativt og sammen med deres designere.

Substance Lab lavede

Programmering og Vedligehold

Teknologier

Javascript, Knockout, PostgreSQL, Ruby og Ruby on Rails

Gør noget ved det nu

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan skabe et solidt fundament for dit online produkt.